سود سهام عدالت جاماندگان کِی واریز می‌شود؟

رئیس هیأت مدیره شرکت‌های تعاونی سهام عدالت کشور از واریز سود سهام عدالت جاماندگان سال ۱۴۰۱ شرکت‌های سرمایه‌پذیر در ابتدای سال ۱۴۰۳ به حساب آنها خبر داد.

 سود سهام عدالت جاماندگان کِی واریز می‌شود؟
بیشتر بخوانید:

به گزارش منیبان؛ سهام عدالت یک برنامه‌ی اقتصادی در ایران است که به منظور ارتقاء عدالت اجتماعی و افزایش مشارکت مردم در سهام شرکت‌های دولتی اجرا شد. به طور خلاصه، طبق این برنامه، بخشی از سهام شرکت‌های دولتی به مردم عرضه شد تا افراد معمولی نیز به عنوان سهامدار در این شرکت‌ها شرکت کنند. هدف این برنامه از یک سو افزایش مشارکت عمومی در سهام شرکت‌ها و از سوی دیگر افزایش درآمد دولت بوده است. مردم می‌توانند سهام عدالت را با خریداری سهام از بورس اوراق بهادار یا از طریق اقداماتی که توسط دولت برنامه ریزی می‌شود، تهیه کنند. این برنامه اقتصادی از طریق ارتقاء آگاهی مردم و فراهم کردن فرصت‌های مشارکت در اقتصاد کشور به عنوان یکی از سیاست‌های توسعه‌ای دولت اجرا شد.این افراد که حدود ۳۰ درصد سهامداران سهام عدالت را شامل می‌شوند، مربوط به دو شرکت سرمایه‌پذیرند که سود حاصل از افزایش سرمایه آنها به‌موقع به حساب سهامداران واریز نشد.پیرو مصوبه‌ای که شورای‌عالی بورس برای توزیع سود سهام عدالت سهام‌داران داشت، مقرر شده بود، سود سهام عدالت در دو مرحله تا پایان آذر ماه و مرحله بعدی تا قبل پایان سال به حساب سهامداران واریز شود.

رئیس هیأت مدیره شرکت‌های تعاونی سهام عدالت کشور اظهار کرد: مطابق انتظار و برنامه‌ریزی انجام‌شده در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲ با تلاش دولت برای عمل کردن شرکت‌های سرمایه‌پذیر برای واریز به حساب سهامداران، بخش زیادی از این سود به حساب سهام‌داران واریز شد؛ اما سهامداران یک یا دو شرکتی که باید سود سرمایه خود را به‌موقع به حساب سهامداران واریز می‌کردند، از دریافت سود در این مرحله جا ماندند.اگر برای واریز سود پایان سال ۱۴۰۲ به حساب سهامداران، منتظر این دو شرکت می‌ماندیم، شاید توزیع سود انجام نمی‌شد.با برنامه‌ریزی انجام‌شده، بقیه افرادی که حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد سهامداران زیر پوشش سهام عدالت کشور است و سود سال ۱۴۰۱ را دریافت نکردند، در سال ۱۴۰۳ این سود به حساب آنها واریز خواهد شد.

رئیس هیأت مدیره شرکت‌های تعاونی سهام عدالت کشور به موضوع پیامک‌های جعلی برخی سودجویان در شبکه‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: ارسال پیامک‌های جعلی توسط سودجویان و کلاهبرداران باعث شده تا برخی سهامداران و افرادی که هنوز ثبت نام نکرده‌اند، به دفاتر سهام عدالت مراجعه کنند.

توکلی با تاکید بر اینکه تا زمانی که دولت ساز و کار مربوط به ثبت نامی‌های جدید برای عضویت در سهام عدالت را مشخص نکند، هیچ ثبت نام جدیدی نداریم، بیان کرد: هر زمانی که ثبت نام و شرایط افراد جدید مشخص شود، از سوی دولت، سازمان خصوصی‌ساز، سازمان بورس و شورای‌عالی بورس و سهام عدالت کشور اعلام خواهد شد.افراد سودجو و کلاهبردار به بهانه ثبت نام‌های جدید یا واریز سودهای مرحله جدید، از سهامداران درخواست شماره شبا یا شماره کارت می‌کنند که صد درصد اینگونه اقدام‌ها، سودجویانه و کلاهبرداری است و انتظار می‌رود مردم هوشیار باشند، توجهی به پیامک‌های جعلی نکنند که از آنها می‌خواهند وارد لینک یا آدرس سامانه‌ای شوند، چون حساب آنها هک یا توسط هکرها خالی خواهد شد.

ت ت
کدخبر: 206745 تاریخ انتشار
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها
      دیگر رسانه ها