هرگز این غذاها را دوبار گرم نکنید

در حالی که گرم کردن مجدد غذا راحت است، برخی از غذاها بهتر است به صورت تازه یا با اقدامات احتیاطی دوباره گرم کردن فوری مصرف شوند تا از خطرات سلامتی جلوگیری شود.

هرگز این غذاها را دوبار گرم نکنید

به گزارش منیبان به نقل از برنا؛ بخاطر شلوغ بودن زندگی در دنیای مدرن به ندرت افراد سه وعده غذایی در یک روز می‌پزند و تمایل دارند غذای باقی مانده را مجددا گرم کنند.

در حالی که گرم کردن مجدد غذا یک روش معمول است، اما همه غذاها به دور دوم در مایکروویو یا اجاق گاز واکنش خوبی نشان نمی‌دهند. برخی از غذاها، وقتی دوباره گرم شوند، می‌توانند خطراتی برای سلامتی ایجاد کنند یا ارزش غذایی خود را از دست بدهند.

برنج

بر اساس نظرسنجی مشترک سلامت ملی بریتانیا، برنج باقیمانده می‌تواند حاوی هاگ‌هایی از باکتری‌ها باشد که در فرآیند پخت اولیه زنده می‌مانند؛ هنگامی که این هاگ‌ها دوباره گرم شوند، می‌توانند تکثیر شوند و باعث مسمومیت غذایی شوند؛ بنابراین اگر برنج را دوباره گرم می‌کنید، مطمئن شوید که کاملاً و به سرعت گرم شده است.

جوجه

گرم کردن مجدد مرغ، به خصوص اگر در دمای مناسب انجام نشود، می‌تواند منجر به رشد باکتری‌های مضر شود. بسیار مهم است که مرغ را کاملاً گرم کنید و اطمینان حاصل کنید که دمای داخلی آن به ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۴ درجه سانتیگراد) برسد.

اسفناج و سایر سبزیجات برگ دار

بر اساس مطالعه‌ای که در ScienceDirect منتشر شده است، سبزی‌های برگ‌دار وقتی دوباره گرم می‌شوند، می‌توانند ارزش غذایی خود را به دلیل تجزیه نیترات‌ها به نیتریت‌ها (ترکیباتی که برای سلامتی بالقوه مضر هستند) از دست بدهند. بهتر است این سبزی‌ها را به صورت تازه مصرف کنید یا بلافاصله پس از پخت از آن‌ها استفاده کنید.

سیب زمینی

وقتی سیب زمینی پخته می‌شود و سپس برای مدت طولانی در دمای اتاق قرار می‌گیرد، می‌توانند حاوی باکتری‌های مضر باشد. گرم کردن مجدد سیب زمینی می‌تواند باعث تکثیر این باکتری‌ها شود و منجر به مسمومیت غذایی شود.

گرم کردن مجدد تخم مرغ می‌تواند منجر به تغییر در ساختار پروتئین آن‌ها شود و باعث مشکلات گوارشی می‌شود. اگر نیاز به گرم کردن مجدد تخم مرغ دارید، این کار را در دمای پایین انجام دهید و بلافاصله آن را مصرف کنید.

چگونه غذا را به طور ایمن گرم کنیم؟

با توجه به مرکز ایمنی مواد غذایی، در اینجا نحوه اطمینان از گرم کردن مجدد غذا آورده شده است:

برای اندازه گیری دمای مرکز غذا از دماسنج مواد غذایی استفاده کنید.

غذا را دوباره روی حرارت زیاد گرم کنید.

زمان گرم کردن مجدد را بررسی کنید.

غذا را دوباره گرم کنید تا بجوشد.

در حالی که گرم کردن مجدد غذا راحت است، برخی از غذاها بهتر است به صورت تازه یا با اقدامات احتیاطی دوباره گرم کردن فوری مصرف شوند تا از خطرات سلامتی جلوگیری شود. برای به حداقل رساندن خطر ابتلا به بیماری‌های ناشی از غذا، نگهداری و گرم کردن صحیح غذا بسیار مهم است.


ت ت
کدخبر: 186564 تاریخ انتشار
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها