سقوط قیمتی این ۱۰ خودرو در بهار امسال

بررسی قیمت‌های بازاری خودرو طی سه ماهه ابتدایی سال جاری نشان می‌دهد فصل بهار برای سرمایه گذاران در بازار خودرو خوش یُمن نبود و شاهد کاهش قیمت‌ها در این بازار بودیم. براساس بررسی‌های انجام شده توسط کارنامه در میان محصولات حاضر در بازار خودرو‌های داخلی ۱۰ خودرو بودند که بیش از سایر محصولات افت قیمت را در بهار تجربه کردند.

سقوط قیمتی این ۱۰ خودرو در بهار امسال

به گزارش منیبان، قیمت‌های بازاری خودرو در سه ماهه ابتدای سال جاری با نوسان شدیدی همراه بود. طی بازه زمانی یاد شده ابتدا شاهد صعودی شدن نمودار قیمت‌ها بودیم، اما هر چه به پایان فصل بهار نزدیک شدیم قیمت خودرو‌ها با سرعت بیشتری در جاده کاهشی حرکت کردند.

بررسی قیمت‌های بازاری خودرو طی سه ماهه ابتدایی سال جاری نشان می‌دهد فصل بهار برای سرمایه گذاران در بازار خودرو خوش یُمن نبود و شاهد کاهش قیمت‌ها در این بازار بودیم. براساس بررسی‌های انجام شده توسط کارنامه در میان محصولات حاضر در بازار خودرو‌های داخلی ۱۰ خودرو بودند که بیش از سایر محصولات افت قیمت را در بهار تجربه کردند. این خودرو‌ها را می‌توان خودرو‌های نفرین شده بهاری نامید.

از جمع خودرو‌هایی که بیشترین ریزش قیمت را تجربه کردند تنها یک خودرو در سبد محصولاتی سایپا قرار دارد و ۹ محصول دیگری را خودرو‌هایی که تشکیل می‌دهند که در خطوط تولید ایران خودرو تولید می‌شوند. اما تک محصول سایپا یعنی کوییک با گیربکس دستی در صدر جدول ریزش قیمت بازاری خودرو در بهار ۱۴۰۲ قرار دارد. این خودرو در بازه زمانی یاد شده حدود ۲۶ درصد از قیمت خود را در بازار از دست داد. کوییک با گیربکس دنده‌ای در فروردین امسال میانگین قیمتی حدود ۴۰۷ میلیون تومان را در کارنامه ثبت کرد، اما با میانگین قیمتی حول و حوش ۳۰۲ میلیون تومان فصل بهار را به انتها رساند؛ بنابراین در بازه زمانی یاد شده نزدیک به ۱۰۵ میلیون تومان از قیمت خود را از دست داده است.

سایر خودرو‌هایی که بیشترین کاهش قیمت را تجربه کردند و همگی در سبد محصولاتی ایران خودرو قرار دارند عبارتند از تارا با گیربکس اتوماتیک، پژو ۲۰۷ با گیربکس اتوماتیک (MC)، پژو ۲۰۶ تیپ ۳ با سقف شیشه‌ای (پانوراما)، دنا پلاس با موتور توربو شارژ و گیربکس ۶ سرعته دستی، پژو ۲۰۷ با گیربکس دستی و سقف شیشه‌ای (پانوراما)، تارا با گیربکس دستی، دنا پلاس، پژو ۲۰۷ با موتور TU۵P گیربکس اتوماتیک و سمند سورن پلاس. محصولات ایران خودرو نیز افتی حدود ۲۲ درصدی تا ۱۹ درصدی را به خود دیدند.

آنچه بیش از همه روی سرعت حرکت خودرو‌ها در جاده کاهش قیمت اثرگذار بوده، انتشار اخبار مثبت سیاسی است. پمپاژ این اخبار سبب شده تا دامنه نوسان نرخ ارز نه تنها محدود شود که در مقاطعی شاهد کاهش نرخ ارز نیز بودیم. اما با شروع تابستان تا حدودی قیمت‌های بازاری خودرو راه رفته را برگشته و روند صعودی به خود گرفته اند. باید منتظر ماند و دید بازار تابستانی خودرو چه سمت و سویی به خود خواهد گرفت آیا قیمت‌ها افزایش پیدا می‌کنند یا بار دیگر در جاده افت قیمت به حرکت خود ادامه خواهند داد؟


ت ت
کدخبر: 164030 تاریخ انتشار
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    در رسانه های دیگر بخوانید
    ارسال نظر

    پربیننده‌ترین
    اخبار روز سایر رسانه ها